Топ сучасних курток для весняного образа

Весна — чудова пора для оновлення гардероба, придбання стильних та практичних курток, які допоможуть вам виглядати модно. Крім того, ці речі також захистять від непередбачуваної весняної погоди. Ці практичні елементи жіночого гардероба можуть мати досить різноманітний фасон. Крім того, стилісти часто обговорюють ці сезонний верхній одяг з урахуванням матеріалів, які використав виробник. Ці фактори важливі й можуть значно вплинути на ваш образ і стиль. Проте модний європейський бренд вже врахував їх, формуючи сучасний асортимент вбрання на Oui.com.ua.

Пропонуємо детальніше розглянути переваги кожної моделі, та вибрати своїх «фавориток» цього сезону.

KpZzng49a73PDVGf_MhRhF3wtJlY03QDNmNpGBF9j1T8gW4xzb3l8K5htaNtezExm0JYNC5u4a2n__vl8HeUU8GKJ32_XJNekBP0F3sg1TIQ98zPNJl7Z-5kNmGPle64OQQvNjIXHd32ZFvmmfN1RA

Демісезонна жіноча курка

Жоден весняний сезон не обходить мода на акуратні, легкі й надійні демісезонні куртки для дівчат. Така модель ідеально підходить для весняної мінливої погоди, коли температура ще не сильно піднялася. Вони можуть бути виконані з різних матеріалів, таких як нейлон, поліестер або бавовна, з водовідштовхувальним покриттям або без нього. Ця категорія охоплює легкі вітрівки, паркові куртки та плащі. 

Досить актуальні новинки вкороченої довжини з цікаво оформленими манжетами-резинками. Декорована такими елементами куртка виглядає дуже жіночно, легко. Її можна поєднувати з повсякденним одягом, таким як джинси, штани, светри. Якщо розбавити комплект білосніжною блузкою та стильними широкими штанами – ваш весняний лук стане яскравим, енергійним. Зазвичай це стильні та практичні моделі, які підходять під багато різних образів, тому ваш стиль і зовнішній вигляд – у ваших власних руках.

Шкіряна модель

Шкіряні куртки – вічна класика, яка завжди залишається в моді. Вони здатні зробити будь-який образ розкішним, дорогим, ефектно підкреслити переваги жіночої фігури. У весняний період можна вибрати шкіряну куртку з тонкою підкладкою або вибрати тонку, легку модель із м’якого натурального матеріалу, щоб навіть в теплий день відчувати себе комфортно. Шкіряні куртки від Оуі – це різноманітні стилі, насичені елементи та яскраві образи, які розбавлять ваш щоденний образ. 

На сайті oui.com.ua/ru/ можна підібрати від байкерських до класичних моделей, адже кожна буде вдалим доповненням вашої природної чарівності.

Джинсові жіночі куртки

sXYCm_myIaAyOjwHt7ggoC1KaUzRPBQ2jn6Qjlr25p1CEpd4qPXqWZ7UDybp4Dpn6V39otSb-lw5XbZ68LDlommlcmbQl-2vqHfCfuQmgJomZjGiYugftS3pbdFqRai0eug0dj1wbXAQbhDGQqqAog

Джинсові куртки – ще одна класична модель,  яку модному бренду вдається легко оновлювати та створювати нові фасони. Колірна палітра такого одягу – це цілий світ весняних фарб. У моді як класичний синій колір джинсу, так і світлі пастельні відтінки. Бути в тренді так просто, адже весняні джинсові куртки завжди можна вдосконалювати відповідно до модних течій. Наприклад, дизайнери додають різні декоративні елементи, такі як вишивка, драпірування або вибірка. 

Куртка-сорочка

М’які бавовняні куртки-сорочки стали популярними у світі моди через свою універсальність та комфорт. Вони підходять для модних міських аутфітів, багатошарових образів. Зазвичай ці моделі шиють у стилі оверсайз, але можна також підібрати й вишукані сорочки приталеного крою з коротким подолом. Їх відмінна риса – наявний комір.

Для весняного сезону дизайнери створюють чудові моделі з тонкої бавовни або льону, рідше — деніму. Вибирайте куртки-сорочки у світлих весняних кольорах або з яскравими принтами.

Часто такий верхній одяг має кишені та ґудзики спереду. Куртки-сорочки чудово поєднуються з джинсами, спідницями та навіть платтями, а тому бути щодня різною можна в улюбленому одязі надійного бренду.

Весняний жіночий образ – це справжнє мистецтво. При цьому, основні інструменти для створення чергового шедевру лише зручний фірмовий одяг Оуі та гарний настрій модниці.

Комментарии запрещены.

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про отладку в WordPress.