Найкращі луки на літо та осінь. Огляд цікавих моделей casual style

У 2018 році під час створення образу в стилі casual вибирайте моделі простого крою, але гарної якості. Не бійтеся багатошаровості, вільних силуетів, різнофактурних тканин. Відмовтеся від надмірно формального, ошатного чи екстравагантного одягу. Речі повинні бути зручними, тактильно приємними рухами, що не сковують.

Casual style 2018
Casual style – це повсякденний стиль одягу. Його головним пріоритетом є зручність. Він дозволяє комбінувати речі різних цінових категорій, предмети ділового, спортивного, мілітарі, кантрі стилів, одяг oversize.

Літо
Спекотний сезон дарує чудову можливість продемонструвати стрункі ніжки та гарну засмагу. Короткі шорти та спіднички – одна з основ літнього гардеробу. Для компенсації провокаційного характеру міні, поєднуйте їх із футболками прямого крою, легкими сорочками та вільними топами. На прохолодний вечір захопіть із собою джемпер або світшот oversize. Взуття вибирайте зручне, на суцільній підошві. Найкраще підійдуть текстильні кеди, полегшені кросівки, спортивні босоніжки, еспадрільї.

Елементи цибулі з колекції oodji
У прохолодну погоду замініть міні на спідниці нижчі колін або легінси, додайте жакет, джинсування, кардиган. Надягніть балетки, кеди, кросівки або лофери. Як аксесуар – маленька сумочка через плече, компактний рюкзачок.

Осінь
Осінь дозволяє приміряти багатошарові, цікаві образи. Нові сезонні колекції одягу незабаром з’являться у магазинах. Саме час придивитися до теплих светрів, курток і пальто, а також інших незамінних елементів осіннього casual style.

Оновлюючи свій гардероб, зверніть увагу на три найпопулярніші осінні цибулі. Кожен з них виглядає стильно та гармонійно, відмінно підходить для інтенсивного міського життя та відпочинку.

Простота та свобода
Важко придумати щось простіше та зручніше поєднання «джинси, светр, куртка». Ці базові речі можна зустріти практично у кожному магазині. Щоб виглядати стильно цієї осені, додайте до своєї колекції «бавовняні футболки, що дихають», м’які трикотажні джемпери в пастельних тонах, модні джинси «скінні» або «бойфренди», а також актуальну в останні роки парку. Найкраще взуття для такого комплекту – шкіряні кеди, аксесуари – шарф, рюкзак, сумка-шоппер.

Sport style
Якщо замінити джинси на напівспортивні штани з лампасами, а парку – на шкіряну куртку, то вийде більш оригінальний образ, що привертає увагу. Взуття – все ті ж кеди або кросівки, як аксесуар візьміть шкіряний або тканинний рюкзак.

Елегантне рішення
Можна уникнути спортивного настрою і наблизитися до ділового стилю. Елегантність образу додадуть джемпер або пальта класичного крою. Щоб залишатися в рамках casual style, при створенні цієї цибулі не захоплюйтесь офісними блузками, щільними сорочками, широкими штанами зі стрілками. Краще віддайте перевагу варіаціям з джинсами, шкіряними легінсами, вкороченими вузькими брюками, футболками, вільними джемперами. Суворі лофери, оксфорди та сумка-портфель, навпаки, будуть дуже доречними.

Якщо ви хочете додати яскравих фарб, то найкраще взяти один-два виразні предмети (наприклад, теракотове пальто прямого крою або насичено-червоні легінси) і розбавити їх речами в пастельних або темних відтінках.

Осінні луки на основі довгих спідниць і об’ємних джемперів великої в’язки дозволять виглядати елегантно, почуваючи себе затишно навіть у негоду. Такі спідниці, до речі, можна вільно поєднувати зі звичними кедами або кросівками. Також підійдуть черевики на рельєфній платформі. Якщо хочеться надіти підбори, то нехай вони будуть широкими, стійкими.

Не менш жіночно виглядає комбінація м’якого трикотажного плаття та легкого пальта з поясом. Цей простий комплект можна прикрасити яскравим, легким об’ємним шарфом.

Створюючи модні образи на основі тенденцій casual style, пам’ятаєте головне – не прагнете ідеалу, вибирайте комфортні речі. Комфорт є основою цього стилю.

Comments are closed.

WordPress › Помилка

На сайті виникла критична помилка.

Дізнайтеся більше про налагодження в WordPress.