5 поширених причин розлучення пари

розлучення

Кожен одружується з найкращими намірами: «поки смерть не розлучить нас, і довго щасливо жити». Більшість пар знають, що міцний і стабільний шлюб вимагає зусиль. Однак деякі пари викладаються на повну, і шлюб просто вичерпав себе по тій або іншій причині — і пора подумати про розлучення. І тут Вас починають терзати думки: як подати на розлучення онлайн (https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod) або може скористатися послугами адвоката з розірвання шлюбу? Оскільки шлюб кожної пари унікальний, розлучення кожної пари також унікальне. Однак є деякі загальні проблеми, з якими юристи з питань сімейного права часто стикаються з клієнтами. Якщо щось з цього здається вам знайомим, ви можете поговорити з адвокатом з розлучень про можливі варіанти.

Причини, за якими пари розлучаються

Нижче наведено п’ять поширених причин, за якими подружні пари зазвичай розлучаються.

Фінанси

Гроші — одна з головних причин, по якій пари звертаються за консультацією з питань шлюбу, оскільки гроші і рахунки можуть викликати великий стрес. Відсутність грошей або навіть розрив в тому, скільки грошей вкладає кожен партнер, може привести до боротьби за владу або дисбалансу у відносинах. Це може викликати проблеми в шлюбі, які важко виправити.

Невірність

Позашлюбні зв’язки поклали край багатьом шлюбам. Невірність не обов’язково повинна відбуватися тільки лицем до лиця — з поширенням платформ соціальних мереж, це може відбуватися через ВКонтакте, Вотсап, текстові повідомлення та іншими способами. Причини, за якими партнер може змінювати, є особистими для кожної пари, але для багатьох невірність — це найбільша зрада, з якою може зіткнутися людина, і, можливо, остання глава у відносинах.

Постійні суперечки

Безперервні суперечки — це червоний прапор. Багато пар проблемних відносинах зазвичай повторюють одні й ті ж аргументи, будь то діти, робота, гроші або домашні справи. Коли двоє людей не бачать точки зору один одного, суперечки не вирішуються, і обурення може рости. Якщо пара відмовляється дивитися в очі один одному, їм може загрожувати розлучення.

Відсутність близькості

Іноді ми чуємо, як клієнти описують свої відносини з чоловіком як «сусіди по кімнаті» або що вони мало часу проводять в спілкуванні. Ця відсутність близькості не повинна бути чисто фізичною; це також означає сильний емоційний зв’язок. У більшості успішних шлюбів обидва партнери відчувають себе коханими і особливими, і якщо вони обидва не відчувають близькості, шлюб може виявитися в біді.

Зловживання психоактивними речовинами

Ще одна прикра причина розлучення пари — вживання алкоголю або наркотиків. Залежність від алкоголю або наркотиків може поставити під загрозу всю сім’ю — залежність змінює пріоритети людини, причому не в кращу сторону. Зловживання психоактивними речовинами — часта причина, по якій клієнти подають до суду на розлучення.

Комментарии запрещены.

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про отладку в WordPress.